Sunday Times, anunţ îngrijorător: „Marea Britanie se oferă să găzduiască întreg Campionatul European“

Sunday Times, anunţ îngrijorător: „Marea Britanie se oferă să găzduiască întreg Campionatul European“

Publicaţia Sunday Times a scris, în acest weekend, că Marea Britanie s-ar oferi să găzduiască întreg Campionatul European în această vară, după ce miniştrii au făcut planuri pentru revenirea fanilor pe stadioane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oliver Dowden, ministrul Culturii, ar fi anunţat UEFA că progresul cu privire la campania de vaccinare înseamnă că Marea Britanie va avea spectatori pe stadioane înainte de majoritatea ţărilor din Europa. “Stadionul Wembley va găzdui semifinalele şi apoi finala, la 11 iulie, dar surse din guvern spun că dacă li se va cere organizarea a mai multe meciuri răspunsul va fi pozitiv. Propunerea a devenit posibilă datorită planului lui Boris Johnson de revenire după pandemie”, se arată pe thetimes.co.uk, citat de news.ro
 
Ministrul britanic al Sănătăţii, Matt Hancock, a declarat, duminică, pentru Sky News, că nu crede că ţara s-a oferit să găzduiască Euro, aşa cum a scris Sunday Times. “Nu am văzut nimic cu privire la acest lucru, din câte înţeleg nu este adevărat”.
 
Campionatul European de fotbal este programat să se desfăşoare în perioada 11 iunie – 11 iulie, în 12 oraşe, între care şi Bucureşti.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările