Stere Halep vorbeşte despre problemele Simonei: „Este şi ea om!“

Stere Halep vorbeşte despre problemele Simonei: „Este şi ea om!“

Stere Halep

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a vorbit despre problemele pe care fiica sa le are în această perioadă aglomerată din punct de vedere al turneelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Problemele la tendonul lui Ahile au împins-o pe Simona Halep să se retragă din sferturile de finală la Rogers Cup, în sferturi, şi tot problemele medicale au împiedicat-o să-şi facă jocul obişnuit în faţa lui Madison Keys, în optimi la Cincinnati. 

Stere Halep, tatăl simonei, susţine că accidentarea fiicei sale este destul de serioasă dar nu sunt semne de îngrijorare pentru US Open, turneu care are startul pe 26 august.

”Simona e bine, deşi tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie. Dar nu se întâmplă nimic. Totuşi, ea trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult la performanţă", a spus Stere Halep.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: