Ştefan Nikolici s-a dat iar în spectacol: a scuipat spre suporterii Stelei şi apoi le-a cerut scuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Atitudinea lui Nikolici îi deranjează la culme pe suporterii Stelei FOTO Răzvan Păsărică
Atitudinea lui Nikolici îi deranjează la culme pe suporterii Stelei FOTO Răzvan Păsărică

Muntenegreanul din atacul Stelei a avut un gest reprobabil la finalul meciului cu Basel din Liga Campionilor. Enervat că a fost criticat de galeria Stelei, Nikolici a scuipat spre suporteri, dar şi-a dat seama de gravitatea gestului său şi şi-a cerut scuze imediat.

Nikolici a plecat la finalul meciului dintre Steaua şi Basel spre parcarea subterană a Arenei Naţionale pentru a-şi recupera maşina. În drumul său spre parcare, muntenegreanul a trecut prin dreptul Peluzei Nord, moment în care fanii Stelei au început să-l înjure. Atacantul s-a enervat teribil din cauza reacţiei suporterilor şi a scuipat către ei. La scurt timp după acest gest, Nikolici şi-a cerut scuze, informează digisport.ro.

Fotbalistul a mai avut conflicte cu fanii Stelei şi în trecut din cauza meciurilor slabe sau a deselor sale escapade bahice. De fiecare dată când s-a contrat cu suporterii, muntenegreanul a reacţionat nepotrivit, atitudine care i-a determinat pe ultraşi să-l scoată de la suflet pe atacant.

De altfel, în discuţia pe care Mihai Stoica a avut cu fanii la finalul meciului, aceştia i-au reproşat oficialului stelist atitudinea ostilă a lui Nikolici, dar managerul i-a luat apărarea jucătorului, susţinând că acesta şi-a cerut scuze, motiv pentru care merită să fie iertat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite