Sinişa Mihailovic îşi va conduce echipa prin telefon în meciul cu Roma. Sârbul, din nou în spital

Sinişa Mihailovic îşi va conduce echipa prin telefon în meciul cu Roma. Sârbul, din nou în spital

Sinişa Mihailovic nu va sta pe banca Bologniei, vineri, în meciul cu Roma.

La 100 de zile de la operaţia de transplant de măduvă osoasă suferită, Sinişa Mihailovic a ajuns din nou în spital, fiind internat la Sant'Orsola, în Bologna. Astfel, fostul mare internaţional sârb îşi va conduce echipa - Bologna - prin telefon, de pe patul de spital, aşa cum a mai făcut-o de câteva ori în timpul unei spitalizări prelungite, de patru luni. Bologna o înfruntă vineri, de la ora 21.45, pe ocupanta locului 5 în Serie A, Roma.

Ştiri pe aceeaşi temă

În iulie 2019, Sinişa Mihailovic anunţa că a fost diagnosticat cu leucemie. Acum însă, cauza spitalizării ar fi o infecţie virală, anunţă DigiSport.
 
Peste două săptămâni, pe 20 februarie, sârbul va împlini 51 de ani.
 
Bologna este pe 11 în acest moment în Serie A, la egalitate de puncte (30) cu Napoli, dar cu golaveraj inferior. 
 
Sinişa Mihailovici, perceput aproape unanim drept unul dintre cei mai buni executanţi de lovituri libere din istoria fotbalului, a evoluat pentru Roma, Sampdoria, Lazio şi Inter, fiind codeţinător al recordului pentru cele mai multe goluri reuşite în serie A din lovitură liberă (alături de Pirlo).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: