Simona Halep şi Darren Cahill au o nouă cauză comună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill, alături de Simonna Halep
Darren Cahill, alături de Simonna Halep

La doi ani după ce, împreună, au atins obiectivul câştigării unui prim titlu de Mare Şlem, Simona Halep şi Darren Cahill îşi unesc acum forţele pentru a susţine antrenorii de tenis rămaşi aproape şomeri din cauza pandemiei de coronavirus.

Protagoniştii circuitului din tenis au luat rând pe rând cuvântul în ultimele săptămâni. Fie s-au plâns de lipsa competiţiilor în aceste luni, fie au dezbătut condiţiile de reluare a turneelor, fie au iniţiat fonduri de susţinere a colegilor din circuit aflaţi în dificultate, fie s-au implicat în criza momentului din Statele Unite.

Darren Cahill a devenit portavocea unei campanii de susţinere a colegilor săi antrenori din tenis, care au rămas şi de această dată în plan secund, aşa cum se întâmplă de regulă pe toată durata sezonului. Iar Simona Halep nu l-a lăsat însă singur pe australian, donând o rachetă cu autograf pentru strângerea de fonduri.

Darren Cahill promovează o licitaţie cu sesiuni private de consiliere cu nume importante din sportul-alb, online, pentru strângerea de fonduri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite