Semifinală fără istoric între Daniil Medvedev şi Grigor Dimitrov! Cine este primul finalist de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima semifinală de la US Open a opus doi jucători care nu se mai calificaseră niciodată într-o finală de Mare Slam, rusul Daniil Medvedev (5 ATP) şi pe bulgarul Grigor Dimitrov (78 ATP).

Medvedev (foto, în alb) a dominat meciul, a avut soluţii şi a găsit răspuns la aproape toate metodele cu care l-a testat Dimitrov, dar diferenţa a făcut-o prin cum a jucat gestionat punctele importante. Deznodământul a venit în doar 3 seturi, 7-6 (5), 6-4, 6-3, şi după 2 ore şi 41 de minute

Medvedev, care pare că s-a împăcat cu publicul american şi nu a mai fost deloc fluierat, era în culmea feircirii la interviul de la finalul meciului. "Sint în prima finală de Grand Slam a carierei. Nu sună rău. E abia a doua oară în turneu când joc doar 3 seturi. Îmi merge foarte bine în SUA. Nu mi-am închipuit niciodată că voi ajunge aşa departe. În seara asta îmi voi lua floricele de porumb şi mă voi uita la televizor la celaltă semifinală", a declarat Medvedev. 

Daniil trece prin una dintre cele mai bune perioade ale sale, finala de la US Open urmând să fie cea de a patra pe care o va disputa în ultimele patru turnee. De la începutul lui august până acum el a jucat în ultimul act de la Washington şi Montreal şi a câştigat titlul la Cincinnati.

În cea de a doua semifinală se vor întâlni spaniolul Rafael Nadal (favorit 2) şi italianului Matteo Berrettini (cap de serie 24).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite