Schimbări uriaşe la FC Viitorul? Gică Popescu anunţă planurile pentru pachetul majoritar de acţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi este aproape de a vinde pachetul majoritar de acţiuni de la Viitorul Constanţa, existând semne că acest lucru se va întâmpla, în curând.

Conducerea de la FC Viitorul este pregătită să cedeze 60% dintre acţiunile clubului, existând deja demersuri în acest sens. De altfel, cel poreclit „Regele” şi-a anunţat din vreme planurile de a aduce mai mulţi investitori în rândul clubului.

Subiectul a fost reluat şi de Gică Popescu pentru DigiSport: „V-am spus că unul dintre obiectivele noastre este acesta: să aducem oameni potenţi lângă noi. Am făcut paşi importanţi, am avut întâlniri, în ultimele luni. Sper ca ultimii paşi să fie făcuţi cât mai repede. Obiectivele vor rămâne aceleaşi”.

Potrivit sursei citate, patronul echipei ar rămâne cu doar 40% dintre acţiuni, 20% urmând să meargă către un retailer cunoscut din ţara noastră, alte 20% către un mare magazin de mobilă şi tot atâtea procente către o companie de IT. Schimbările prevăd, însă, ca Gheorghe Hagi să rămână antrenorul echipei constănţene, cel puţin în următorii trei ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite