Săptămâna Halep: Simona e vedeta unei emisiuni care debutează cu un meci dramatic al ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep n-a mai jucat din luna februarie, însă va reveni la televizor, începând de luni
Simona Halep n-a mai jucat din luna februarie, însă va reveni la televizor, începând de luni

Între 11 şi 17 mai, Eurosport îi reconectează pe fanii pasionaţi de tenis din România, care vor putea urmări în exclusivitate pe Eurosport 1 unele dintre cele mai speciale momente, interviuri exlcusive, precum şi cele mai tari meciuri din cariera Simonei Halep.

Player's Cut este o nouă emisiune exclusivă Eurosport care prezintă viaţa şi cariera celor mai talentaţi jucători de tenis – în fiecare săptămână. De luni seară, emisiunea debutează cu dubla câştigătoare de Grand Slam, Simona Halep, şi va trece în revistă cele mai intense meciuri din cariera sa de până acum. Mai mult, de-a lungul săptămânii, vor fi transmise din partea Simonei opinii şi comentarii exclusive cu privire la meciurile ce urmează să fie difuzate.

Ca parte a transmisiunilor tematice despre Simona Halep din această săptămână, Eurosport va redifuza unele dintre cele mai bune meciuri ale jucătoarei, va găzdui o ediţie specială a vodcastului Tennis Legends şi va oferi o analiză cuprinzătoare a loviturilor sale, alături de interviuri cu persoanele care o cunosc cel mai bine pe campioana de la Wimbledon.

Player's Cut vine să îndeplinească promisiunea Eurosport de a relata întreaga poveste a carierei Simonei Halep, mergând dincolo de arhive şi completând totodată imaginile din meciuri cu detalii unice şi perspective noi, folosind tehnologii inovatoare.

Pe parcursul întregii săptămâni, Eurosport va redifuza 11 meciuri cheie ale carierei Simonei, alese chiar de aceasta. De la confruntarea cu Maria Sharapova din finala Roland-Garros 2014 la victoria împotriva lui Sloane Stephens din finala aceluiaşi turneu, patru ani mai târziu, Halep rememorează meciurile care i-au definit cariera până în prezent. De asemenea, telespectatorii pot urmări sâmbătă, 16 mai, un maraton de meciuri ale Simonei Halep, începând cu semifinala şi finala de la Wimbledon de anul trecut.

Printre interviurile şi analizele speciale, se numără:

Vodcast Tennis Legends

Simona Halep li se alătură lui Mats Wilander, Boris Becker şi Justine Henin pentru o ediţie specială a vodcastului Tennis Legends. Românca va povesti şi analiza diferite subiecte din lumea tenisului, rememorând şi cele mai importante momente ale carierei sale de până acum. Episodul va fi disponibil pe platformele Eurosport începând cu joi, 14 mai, iar videoclipuri scurte din cadrul vodcast-ului vor fi lansate de-a lungul săptămânii.

Zoom

Eurosport analizează forehand-ul Simonei Halep mai bine ca oricând într-un videoclip special de 90 de secunde. Disponibil pe toate platformele digitale şi sociale, videoul urmăreşte detalii într-un mod atât de amănunţit, încât rezultatul a surprins-o chiar şi pe Simona, atunci când au avut loc filmările în Bucureşti.

60 Second Pro

Pentru cei care îşi doresc să aibă o lovitură câştigătoare de backhand la fel ca a unei duble câştigătoare de Grand Slam, Simona Halep va oferi cele mai bune sfaturi în acest episod special din 60 Second Pro.

Entourage

Eurosport va prezinta un interviu exclusiv cu unul dintre oamenii care o cunosc cel mai bine pe Simona Halep – antrenorul ei, Darren Cahill. Fiind alături de Simona la turnee în întreaga lume, Darren oferă o perspectivă unică asupra detaliilor care o fac pe româncă atât de bună – în Entourage.

Program difuzări

Luni, 11 mai, ora 20:00

Halep v Sharapova, finala Roland-Garros 2014

Marţi, 12 mai, ora 20:00

Halep v Ka. Pliskova, semifinale Roland-Garros 2017

Halep v Ostapenko, finala Roland-Garros 2017

Miercuri, 13 mai, ora 20:00

Halep v Kerber, sfert de finale Roland-Garros 2017

Halep v Muguruza, semifinale Roland-Garros 2018

Joi, 14 mai, ora 20:00

Halep v Stephens, finala Roland-Garros 2018

Vineri, 15 mai, ora 20:00

Halep v Keber, semifinale Australian Open 2018

Halep v Wozniacki, finala Australian Open 2018

Sâmbătă, 16 mai, ora 17:30

Halep v Svitolina, semifinale Wimbledon 2019

Halep v S. Williams, finala Wimbledon 2019

Halep v Kanepi, turul 1 Australian Open 2019

Halep v S. Williams, turul 4 Australian Open 2019

Duminică, 17 mai, ora 20:00

Halep v Azarenka, sfert de finale US Open 2015

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite