Ronaldo, gest controversat la conferinţă: A dat la o parte sticlele de Coca Cola şi a avut un mesaj scurt VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Starul portughez e un „magnet“ pentru brandurile puternice, datorită cotei sale de popularitate. Iar în decursul anilor a învăţat că orice asociere a imaginii sale cu o companie trebuie să-i aducă o sumă importantă în cont.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) are venituri uriaşe din publicitate şi, potrivit „Forbes“, a încasat 720 de milioane de euro de pe urma contractelor sale, în perioada 2010-2019. 

Cu acest total, internaţionalul portughez a fost pe locul 2, în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi din lume, după boxerul Floyd Mayweather. Ronaldo are contracte de publicitate cu firme producătoare de echipamente sportive, cu companii auto, dar şi cu firme care produc băuturi răcoritoare. Aproape sigur însă, printre sponsorii lui Ronaldo nu se numără şi Coca Cola. Pentru că, luni seară, în conferinţa de dinaintea meciului Ungaria - Portugalia (marţi, ora 19.00, Pro TV) din cadrul Euro 2020, Ronaldo a ţinut să dea la o parte sticlele de Cola, puse în faţa sa de către organizatorii conferinţei. Mai mult, starul portughez a avut un mesaj scurt pentru jurnaliştii aflaţi în faţa sa: „Beţi apă!“.

VEZI GESTUL LUI CRISTIANO RONALDO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite