România a pierdut evenimentul care a adunat mii de euro din donaţii: „Ne vedem în 2021!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursa

După zece ediţii consecutive, ceea ce ar fi trebuit să fie, în acest an, un alt episod spectaculos într-un decor de poveste, s-a anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

După Campionatul European de fotbal din 2020 - s-a mutat pentru vara anului viitor - care a lăsat Bucureştiul fără cele patru meciuri din iunie, România a mai pierdut un eveniment sportiv de mare anvergură.

Vorbim despre DHL Carpathian Marathon, care, în acest an, ar fi trebuit să ajungă la ediţia cu numărul 11. În primele zece episoade, cursa din Cheile Grădiştei, una extrem de îndrăgită în comunitatea alergătorilor, a strâns 9.700 de participanţi şi peste 162.000 de euro din donaţii.

Din păcate, astăzi, organizatorii au confirmat că au renunţat la evenimentul din acest an, programat pentru 20 iunie. Iată comunicatul oficial:

Dragii noştri,

Venim cu veşti legate de DHL Carpathian Marathon powered by MPG, ediţia 2020.

 Am analizat cu atenţie întreaga situaţie şi am urmărit anunţurile făcute de autorităţi. Din motive de siguranţă pentru toată lumea implicată, de la participanţi, voluntari şi până la invitaţi şi echipa organizatorică, este nevoie ca ediţia de anul acesta să devină ediţia 2021.  

Aşadar, vă aşteptăm cu drag anul viitor, la DHL Carpathian Marathon, unde ne dorim să ne vedem sănătoşi, în număr cât mai mare şi cu mai multă dorinţă de alergare în natură!

Noi, chiar şi în situaţia de faţă, ne dorim să continuăm să-i susţinem pe sportivii paralimpici. Aşadar, taxele de înscriere ale participanţilor deja înregistraţi în perioada de Early Booking vor fi donate Comitetului Naţional Paralimpic.

În situaţia în care nu doriţi să direcţionăm banii strânşi către cauza susţinută, puteţi păstra validă înscrierea voastră pentru ediţia din 2021. În acest caz, vă rugăm să trimiteţi un email până la data de 30 aprilie 2020, către ro_marketing@dhl.com, şi să ne transmiteţi că optaţi pentru reportarea înscrierii pentru ediţia din 2021.

Le mulţumim încă o dată celor care ni se alăturaseră deja în calitate de sponsori sau de susţinători ai evenimentului. Sperăm să ne rămână alături şi la ediţia din 2021.

Le transmitem mulţumiri şi autorităţilor pentru sprijinul acordat: Parcul Naţional Piatra Craiului, Romsilva, Centrul ROMANIA – CSTP, Convenţia Carpatica, Consiliul Judeţean Braşov, Fundaţia Conservation Carpathia şi Salvamont.

Să fim sănătoşi să ne revedem cu bine în frumoasa locaţie de la Cheile Grădiştei, în 2021, cu dorinţă de alergare şi de fapte bune!

#StaySafe,

Echipa DHL Carpathian Marathon

Carpathian
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite