Rămânem cu ciurucurile: după Eric, Liga I mai pierde unul dintre cei mai buni jucători străini. Vedeta Petrolului pleacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamza (dreapta)
Hamza (dreapta)

Puţini străini de valoare ajung în campionatul românesc, iar cei care confirmă nu stau la noi pe o perioadă mai lungă.

Petrolul urmează să semneze cu Adrian Mutu şi speră să finalizeze tratativele pentru aducerea lui Ianis Zicu. Vorbim despre doi fotbalişti care, cândva, au reprezentat ceva, însă, în acest moment, nu se ştie exact de ce mai sunt în stare. 

Până să-i vedem pe Mutu şi Zicu în tricoul „lupilor“, ploieştenii riscă să piardă un jucător în formă, care s-a adaptat foarte bine în România. Potrivit impresarului său, tunisianul Younes Hamza (27) e pe picior de plecare, fiindcă Petrolul e în imposibilitatea de a-i oferi un salariu pe măsura pretenţiilor sale.

Ce a spus?

„Există o ofertă din partea celor de la Nantes pentru Hamza. Multe echipe caută atacanţi, pentru lupta la titlu, sau pentru evitarea retrogradării. Şansele de a pleca sunt de 50-50%. De când e în România, Hamza are aproape 40 de goluri. Totuşi, în Liga I nu cred că sunt bani suficienţi pentru Hamza. El mai are contract un an şi jumătate cu Petrolul. Mingea e în terenul celor de la Petrolul, ei ştiu cel mai bine ce vor să facă“, a declarat Mihai Joviţa la Digi Sport.

9

goluri a marcat Hamza Younes pentru Petrolul în cele 11 apariţii pe care le-a avut în acest sezon de Liga I. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite