Muguruza, despre Djokovici: „Regulile sunt foarte clare, trebuie doar să le urmezi. Asta e tot. Nu e atât de dificil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garbine Muguruza
Garbine Muguruza

Garbine Muguruza (loc 3 WTA) şi Naomi Osaka (loc 14 WTA) au dat un răspuns tranşant despre situaţia lui Novak Djokovic (loc 1 ATP), care se află din nou în detenţie, aşteptând audierile de duminică, care vor stabili dacă va fi sau nu dat afară din Australia.

„Cred că trebuie să trecem peste această situaţie. Totul putea fi evitat dacă s-ar fi vaccinat, aşa cum am făcut-o toţi. Am făcut tot ce era necesar pentru a ajunge aici. Regulile sunt foarte clare, trebuie doar să le urmezi. Asta e tot. Nu e atât de dificil. Nu cred că această situaţia îi va ajuta pe jucători sau va ajuta tenisul. În acest moment există un conflict”, a spus spaniola. „Cred că este o situaţie nefericită. Este un jucător incredibil şi este trist că, probabil, unii şi-l vor aminti în acest fel. Dar cred că nu un jucător de tenis poate decide, ci Guvernul din Australia va stabili cum se va rezolva”, a adăugat şi Osaka, pentru CNN.

Rafael Nadal a continuat să comenteze situaţia liderului mondial, fiind tăios ca de fiecare dat: „Turneul va fi excelent şi fără Djokovic.

Îi doresc tot binele. Avem o relaţie bună şi îl respect ca om şi sportiv, chiar dacă nu sunt de acord cu multe lucruri făcute de el în ultimele săptămâni”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite