Mircea Lucescu, revoltat din cauza celor care fac România de ruşine: „Il Luce“ a dat de pământ cu huliganii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

România are două partide din preliminariile Euro 2020 în această lună, urmând să joace, mai întâi, cu Feroe în deplasare (12 octombrie), iar apoi cu Norvegia pe „Arena Naţională“ (15 octombrie). Din păcate, la a doua partidă pot asista doar cei mici.

Ladislau Boloni a fost primul om din fotbalul românesc care a condamnat vehement prezenţa huliganilor pe stadioanele din România. Într-un interviu acordat pentru „Adevărul“ aici, fostul selecţioner s-a arătat scârbit de faptul că din cauza unor descreieraţi, au de suferit cei de la echipa naţională, dar şi oamenii cu bun simţ. 

Acum, un discurs similar l-a avut şi Mircea Lucescu, invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu“, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia şi difuzată, în fiecare miecuri, pe gsp.ro. „Il Luce“ s-a arătat extrem de deranjat că din cauza unor golani, naţionala are de suferit într-o partidă crucială de calificare.

Ce a spus Mircea Lucescu?

*Ce mă supără pe mine foarte tare este comportamentul unei părţi a galeriei noastre, a suporterilor noştri care îngreunează activitatea echipei naţionale. Jucăm un meci decisiv, cu Norvegia, fără suporteri, din cauza că unul sau altul dintre băieţii ăia din tribună vor să fie mai protagonişti decât jucătorii înşişi. La noi, nu s-a înţeles ce înseamnă spiritul de ţară, de naţiune!

*În schimb, turcii au înţeles-o foarte bine. Este extraordinar când vezi meciurile echipei naţionale cu stadionul roşu tot...Tot stadionul plin...Când se cântă imnul, tot stadionul cântă imnul. Au un spirit de apropiere! Eu nu merg să le zic naţionalişti, dar ei se simt turci! Toţi împreună! Chiar dacă în Imperiul Otoman au venit toate regiunile imperiului şi e un amestec. Toată lumea e cu imnul naţional şi stârnesc un sentiment de apropiere şi de grup fantastic care-i ajută şi pe jucători.

CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Boloni, scârbit de ce se întâmplă în România: „De asta suntem consideraţi ţiganii Europei!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite