Mihai Stoica, atac murdar la Dan Petrescu: L-a batjocorit, încă o dată, pe Facebook

Mihai Stoica, atac murdar la Dan Petrescu: L-a batjocorit, încă o dată, pe Facebook

Mihai Stoica, furios după încă un titlu pierdut cu FCSB. Al 7-lea la rând

Managerul FCSB mai are de aşteptat, în condiţiile în care a luat ultimul titlul cu FCSB în 2015. Deocamdată, s-a specializat în ironii nu tocmai fine pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

CFR Cluj e campioana României pentru a 5-a oară la rând. Din păcate, acest ultim succes al ardelenilor a fost „pătat“ de două gafe monumentale de arbitraj, ambele în favoarea lor, comise în 24 de ore.
 
Chiar dacă lipsa arbitrajului video în Liga I nu e vina CFR-ului, ci, mai degrabă, arată nivelul oamenilor care conduc Liga şi Federaţia, managerul FCSB, Mihai Stoica, şi-a vărsat nervii pe... antrenorul CFR-ului. Pe care l-a batjocorit, încă o dată, după ce făcuse acest lucru şi acum câteva săptămâni, după cum Adevarul a scris aici.
 
Ce a postat Mihai Stoica pe Facebook?
 
Şi-a dorit să câştige cu greşeală de “albitraj”, iată că visul a devenit realitate. 
 
Doar că nu era suficientă una. Trebuia şi noi să fim stopaţi prin acelaşi procedeu. Şi am fost.
 
Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile (n.r. – numele complet al lui Dan Petrescu e Dan Vasile Petrescu). Ştia că am avut la Cluj 13-1 şuturi pe poartă. 
 
La Buzău ar fi fost poligon!
 
La anul, cu VAR, va fi altceva.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările