Messi, prezentat oficial la Paris Saint-Germain! Ce a declarat argentinianul şi cine l-a însoţit la conferinţa de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
messi

Atacantul Lionel Messi a declarat, miercuri, la prezentarea oficială făcută cu ocazia semnării contractului cu PSG, că este încântat de rezolvarea rapidă a transferul său şi a ţinut să menţioneze că a fost plăcut surprins de primirea fanilor.

Lionel Messi a semnat cu PSG un acord pentru 2 ani, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon, urmând să poarte tricoul cu numărul 30.

„Mă bucur că am ajuns aici, dar abia aştept să mă antrenez. A fost greu să plec de la Barcelona, dar încep o nouă etapă şi mulţumesc tuturor. Mă bucur că totul s-a rezolvat repede, Mulţumesc celor de la PSG pentru tot ce au făcut pentru mine. Sunt pregătit să luptăm împreună pentru a câştiga trofee şi a ne atinge obiectivele. Am fost surprins plăcut de primirea fanilor parizieni“, a spus Messi.

"Înainte de a pleca de la Barcelona le-am spus fanilor că le voi fi mereu recunoscător pentru dragostea arătată. Acolo este casa mea. Am petrecut mult timp acolo. Ştiau că voi merge la o echipă competitivă, pentru că sunt un învingător. Vom vedea dacă PSG se va întâlni cu Barca. Pe de o parte va fi frumos, iar pe de altă parte va fi ciudat", a mai declarat fotbalistul.

El a fost însoţit la conferinţa de presă de soţia sa Antonella şi de cei trei băieţi: Thiago, Mateo şi Ciro.

„Un moment istoric pentru PSG“

Întâlnirea cu reprezentanţii media a fost deschisă de preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, care a declarat că transferul lui Messi reprezintă un moment istoric pentru club, subliniind că este convins că acesta va contribui la câştigarea multor trofee.

„Este un moment instoric, toată lumea îl ştie pe Leo, a câştigat de şase ori Balonul de Aur. Mulţumesc echipei lui Leo, tatălui său, soţiei sale, a fost o muncă fantastică. Mulţumesc tuturor de la club şi sponsorilor care au crezut în proiectul nostru. Este un moment istoric pentru clubul nostru, dar este doar începutul. Sunt sigur că Leo va aduce multe trofee, alături de ceilalţi jucători, să nu uităm că îi avem pe cei mai buni jucători din lume.Sper că şi copiii tăi vor fi fericiţi aici. Kylian Mbappe a spus că îşi doreşte o echipă competitivă, cred că acum o are. Nu ascund faptul că obiectivul nostru este să câştigăm Liga Campionilor, dar trebuie să muncim în fiecare zi şi meci de meci“, a declarat Al-Khelaifi, citat de news.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite