Hagi, pe afişul unui meci stelar: Fostul mare fotbalist revine pe teren, la 57 de ani

Hagi, pe afişul unui meci stelar: Fostul mare fotbalist revine pe teren, la 57 de ani

Chiar dacă şi-a agăţat ghetele în cui, în 2001, Gheorghe Hagi rămâne un nume uriaş în lumea sportului-rege şi căutat de câte ori se organizează partide în care revin pe teren foşti jucători geniali.

Glasgow Rangers începe să stabilească o legătură puternică, în ultimii ani, cu familia Hagi. 
 
Ianis (23 de ani) a ajuns la această formaţie, în februarie 2020, şi continuă să fie un jucător de bază la campioana Scoţiei. Iar tatăl său tocmai a fost invitat la un meci de gală, care va marca un moment special pentru Rangers.
 
Concret, la data de 26 martie 2022, stadionul „Ibrox“ va gădui un meci amical în care se vor înfrunta două echipe: Stelele lumii şi Stelele Rangers. Partida e organizată pentru că, în martie 2022, Rangers va deveni prima formaţie importantă din Europa care va împlini 150 de ani.
 
Pe lângă Hagi, la acest eveniment vor evolua şi alţi foşti jucători emblematici pentru fotbalul mondial, precum Roberto Carlos, Robert Pires, Roy Makaay sau Paul Gascoigne. Iată afişul meciului:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările