Gigi Becali, cel mai comic specialist în fotbal: îl vede pe Coman la fel de bun ca Mbappe. Ce a reuşit francezul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FCSB se bate cu pumnul în piept că înţelege fenomenul fotbalistic în profunzime. Realitatea ne spune însă cu totul altceva.

Gigi Becali şi-a făcut un obicei în ultima perioadă de a-l compara pe Florinel Coman (19 ani) cu Kylian Mbappe (18 ani).

Doar că jucătorul FCSB-ului evoluează în Liga Europa şi are doar un gol acolo, pe când starul PSG-ului tocmai a ajuns la 9 goluri în 14 apariţii în Liga Campionilor. Niciun jucător sub 20 de ani n-a reuşit până acum un astfel de bilanţ!

Nu doar Mbappe, autorul unui gol cu Celtic, i-a pus pe statisticieni la treabă miercuri seara. Colegul său de echipă, Edinson Cavani, a punctat de două ori cu Celtic şi a ajuns la 31 de reuşite în Ligă. Uruguayanul e doar al cincilea fotbalist care depăşeşte borna de 30 de goluri, înainte de a juca 50 de meciuri în această competiţie. El a fost precedat de Van Nisterlrooy, Inzaghi, Messi şi Lewandowski.

În fine, Neymar, autorul unei „duble“ cu Celtic, a reuşit să puncteze în fiecare din cele cinci etape de până acum în Ligă. Doar alţi trei fotbalişti se pot lăuda cu o asemenea performanţă: Del Piero (Juventus 1995), Rebrov (Şahtior 1997) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid 2017).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite