FOTO Soţia lui Messi e superbă: Cum arată femeia care a născut trei copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starul Barcelonei se bucură de o vacanţă de o săptămână pe care o petrece pe un iaht, în apropiere de Ibiza. În fotografiile apărute, a strălucit însă soţia sa, Antonela Roccuzzo.

Lionel Messi a fost foc şi pară după ce Barcelona a pierdut titlul în Spania, la capătul unui sezon intern în care echipa a avut şi doi antrenori: a început stagiunea cu Ernesto Valverde, pentru a ajunge acum pe mâna lui Quique Setien.

Degeaba însă! Catalanii au făcut multe meciuri slabe şi salvarea întregului sezon ţine de parcursul lor în Liga Campionilor. Aici, Barcelona are de disputat returul cu Napoli din optimi, acasă, la data de 8 august. Meciul porneşte de la scorul înregistrat, în tur, în Italia, 1-1. Chiar şi aşa, Messi a avertizat deja că, în cazul în care Barcelona nu se va „metamorfoza“, echipa va fi eliminată şi din Liga Campionilor.

Primul pas spre această „metamorfoză“ a fost făcut cu o vacanţă de care beneficiază fotbaliştii lui Setien. Timp de o săptămână, aceştia au primit permisiunea de a se relaxa alături de familiile şi de prietenii lor. Iar cu acest prilej, Messi şi atacantul Luis Suarez au plecat spre Ibiza, cu un avion privat.

Aici, cei doi jucători sud-americani şi familiile lor se bucură de vacanţă pe un iaht. Deja au apărut mai multe poze surprinse de paparazii, însă cele care au devenit virale au fost pozele cu soţia lui Messi, Antonela Roccuzzo (32 de ani), care e superbă, după cum se poate vedea mai jos:

Antonela
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite