FOTO Caroline Wozniacki e un sex-simbol al tenisului. Adversara Simonei Halep a pozat nud

FOTO Caroline Wozniacki e un sex-simbol al tenisului. Adversara Simonei Halep a pozat nud

Wozniacki şi iubitul ei David Lee

Simona Halep va juca sâmbătă dimineaţa în finala Australian Open cu o jucătoare, Caroline Wozniacki, care a pozat de multe ori pentru Sports Illustrated sau ESPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă Simona Halep este o prezenţă discretă în mediul monden. apariţiile ei fiind extrem de rare în această sferă, Caroline Wozniacki este o jucătoare care a renunţat demult la orice inhibiţii. 

Ea a fost protagonista unui pictorial inedit în revista americană Sports Illustrated.O echipă de artiste plastice a muncit ore în şir pentru a-i desena Carolinei Wozniacki pe corp un costum de baie roşu, pentru şedinţa foto, iar întregul proces a fost rezumat într-un videoclip publicat pe Youtube.

"Costumul arată uimitor. Am stat în picioare 4-5 ore la început, înainte să pot sta jos, dar a meritat 100% şi sunt bucuroasă că am făcut-o. Mă simt dezbrăcată de tot, dar când mă uit în oglindă simt că am destule haine. Nu am mai făcut nimic de genul ăsta şi e ceva special. Mă uit cu emoţie cum se completează costumul de baie. Apoi, vom face câteva fotografii, ca să cinstim costumul cum se cuvine", a declarat Caroline Wozniacki, în videoclipul care a urmat procesul de creare a desenului. 

Imaginile cu Wozniacki în ESPN


650

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările