Dezamăgire în lumea mondenă! Una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste s-a destrămat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
carbonero casillas

Presa spaniolă a anunţat, săptămâna aceasta, despărţirea unuia dintre cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă, cel format din fostul portar Iker Casillas şi jurnalista Sara Carbonero.

Conform publicaţiei "Lecturas", cei doi au pus capăt relaţiei după 11 ani şi locuiesc de mai mult timp la adresa diferite. 

Idila dintre Iker şi Sara a început în 2010, iar modul în care a fost oficializată a făcut atunci deliciul întregului mapamond. În euforia câştigării Campionatuui Mondial din Africa de Sud, la interviurile de după marea finală, Iker a pupat-o pe  Sara în faţa camerelor de luat vederi, iar sărutul a făcut apoi ocolul pământului (video)

La 11 ani distanţă, interval în care cei doi au devenit părinţii a doi copii, Martin şi Lucas, de 7 şi 4 ani, şi au trecut prin momente teribile, cei doi au luat decizia despărţirii. În 2019, Casillas a suferit un infarct, care i-a grăbit retragerea din activitate, pentru ca, la doar câteva săptămâni distanţă, Sara să fie diagnosticată cu cancer ovarian, fiind operată. Presa spaniolă a speculat că probleme medicale ale jurnalistei au recidivat, ea fiind supusă, la începutul lunii februarie, unei noi intervenţii chirurgicale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite