CTP o „urechează“ pe Halep: A explicat ce a greşit Simona în meciul cu Williams şi ce trebuia să facă în primul set

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu a aplaudat-o pe Simona Halep pentru modul în care aceasta s-a luptat cu Serena Williams, însă a rămas şi cu un mare regret.

Cristian Tudor Popescu a fost de părere că Simona Halep n-a pierdut confruntarea cu Serena Williams (16 WTA) din cauza prestaţiei din decisiv, deşi aici românca a ratat un game uriaş când americanca era cu spatele la zid, ci din cauza modului în care s-a comportat în primul set (1-6).

Reputatul jurnalist a făcut la Digi 24 o analiză a partidei care a trimis-o pe Serena Williams în sferturile de la Australian Open.

Ce a spus Cristian Tudor Popescu?

*În primul set a pierdut meciul, pentru că trebuia să o consume mai mult pe Serena. Nu trebuia să câştige setul, dar ar fi trebuit să o ducă pe Serena într-un 7-5, ca sa nu mai poată să revină în decisiv.

*Aşa cum spuneam şi mă aşteptam, a fost un meci excepţional ca nivel, probabil cel mai frumos de până la Australian Open 2019. Simona i-a adus sufletul la gură celei mai bune jucătoare de tenis din toată istoria, Serena Williams. 

*Eu nu ştiu cum poate să piardă Serena un meci. Loviturile ei sunt atât de precise şi nu are niciun punct slab. Şi când pierde un punct mă mir. La cei 37 de ani joacă cu aşa o determinare şi îndârjire...Orice punct pierdut de ea este un moment de durere şi de frustrare.

*Performanţa Simonei de a duce acest monstru sacru în decisiv este admirabilă. Simona a jucat foarte bine la acest turneu şi perspectivele pentru viitor mi se par foarte bune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite