Craiova, pedeapsă îngrozitoare de la UEFA: Oltenii s-au ales cu o suspendare, o amendă şi vor pierde şi o sumă de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Papură, antrenor CS U Craiova
Corneliu Papură, antrenor CS U Craiova

CS U Craiova e în turul III preliminar al Ligii Europa, însă va plăti un preţ uriaş pentru incidentele provocate de huligani la returul de pe teren propriu cu Honved (Ungaria).

Huliganii continuă să facă ravagii pe stadioanele din România şi, dacă până acum, echipa naţională a plătit mai mereu din cauza unor descreieraţi, mai nou, au de suferit şi echipele de club.

Cazul Craiovei demonstrează clar acest lucru! Clubul din Bănie a primit, astăzi, decizia UEFA după incidentele din returul cu Honved în care arbitrul a fost lovit de un obiect aruncat din tribune, iar meciul a fost întrerupt minute bune.

La un moment dat, a existat chiar pericolul excluderii oltenilor din Europa, însă forul de la Nyon le-a aplicat alte pedepse:

*Trei meciuri acasă în cupele europene cu porţile închise.

*Amendă de 60.000 de euro.

Drept urmare, CS U Craiova a sistat deja vânzarea biletelor pentru partida tur cu AEK Atena de pe „Ion Oblemenco“ (joi, ora 19.15, Digi Sport, Look TV). Tichetele fuseseră puse deja în vânzare şi, cei care le-au achiziţionat, îşi vor primi banii înapoi. Cum meciul se va juca fără spectatori, clubul oltean va pierde şi o sumă mare de bani pe care ar fi obţinut-o din vânzarea biletelor.

Ce spune comunicatul Craiovei după decizia UEFA?

În urma evenimentelor din timpul meciului Universitatea Craiova - Honvéd Budapesta, clubul nostru a fost sancţionat de către comisia de disciplină a UEFA cu o amendă de 60.000 euro şi disputarea a 3 meciuri considerate acasă fără spectatori. În acest moment se încearcă suspendarea deciziei până după meciul cu AEK Atena din turul 3 preliminar.

Până la soluţionarea cererii de a suspenda decizia până după meciul Universitatea Craiova - AEK Atena, sistăm vânzarea biletelor.

CITEŞTE ŞI:

Ungurii, scandalizaţi de decizia UEFA: Reacţia clubului Honved după ce Craiova s-a ales doar cu terenul suspendat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite