Coronavirus. Gigi Becali vede o mare conspiraţie: De ce s-a anunţat stare de urgenţă în România

Coronavirus. Gigi Becali vede o mare conspiraţie: De ce s-a anunţat stare de urgenţă în România

Gigi Becali nu crede că starea de urgenţă are vreo legătură cu combaterea pandemiei

Omul de afaceri a venit cu o teorie incredibilă după ce, începând de luni, s-au luat o serie de măsuri speciale într-o tentativă de a combate pandemia.

Ştiri pe aceeaşi temă

România, la fel ca multe alte ţări de pe glob, a declarat stare de urgenţă şi, dacă lucrurile nu vor fi ţinute sub control nici aşa, probabil, va urma o etapă în care restricţiile impuse vor fi şi mai dure!

E posibil să se ajungă până acolo încât, în fiecare zi, doar un membru al familiei să aibă dreptul de a ieşi din casă, iar asta doar cu un scop precis, pentru a face cumpărături sau pentru a lua medicamente. O situaţie similară există în Italia, unde pandemia a provocat un mare dezastru.

În ciuda crizei care a lovit planeta, Gigi Becali crede că aceste măsuri restrictive ascund, de fapt, nişte scopuri malefice.

Ce a spus Gigi Becali?

*Vor mai prelungi o lună situaţia până la 30 aprilie. Se va relua campionatul cu porţile închise. Maximum o lună mai ţine chestiunea cu coronavirus. Mai ales că n-a murit nimeni. Sunt puţini cei care sunt bolnavi. 

*Într-o lună chestiunea cu coronavirus îi va folosi doar Guvernului pentru a instaura dictatura. Dar eu nu critic acum pentru că ne bagă domnul Ludovic Orban la puşcărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: