Begu, spulberată la Australian Open: Irina, la cel mai slab rezultat din ultimii patru ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu ajunsese până pe locul 22 WTA în 2016
Irina Begu ajunsese până pe locul 22 WTA în 2016

Irina Begu (105 WTA) se scufundă fără urme şi, dintr-o jucătoare aflată, cândva, pe locul 22 în lume, acum nu mai e capabilă să câştige mai mult de un meci sau maximum două pe tabloul unui turneu important.

Irina Begu a prins un loc pe tabloul principal de la Australian Open, deşi a părăsit deja Top 100 mondial, însă, la cum a jucat în 2019 şi la cum a început acest an, foarte probabil, în 2021, va fi nevoită să joace calificări la Australian Open!

Românca de 29 de ani a ajuns la Melbourne, după trei victorii şi două înfrângeri în această stagiune. Încă din momentul tragerii la sorţi, era evident că Begu va avea o misiune imposibilă în faţa lui Kiki Bertens (10 WTA) şi, din păcate, pe teren, Irina n-a reuşit să dea peste cap calculele hârtiei sau măcar să-şi pună adversara în dificultate.

Primul set a însemnat 31 de minute: 6-1 Bertens. Setul doi a continuat cu olandeza luând game după game: 3-0. Abia la acest scor, Begu a dat semne de viaţă, s-a apropiat la 2-3, însă, per ansamblu, a pierdut, fără emoţii: 4-6.

E pentru prima dată din 2016 încoace, când Begu nu trece de primul tur la Australian Open. În 2017, 2018 şi 2019, ea a părăsit competiţia în turul II, de fiecare dată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite