Becali, lovitură grea: A pierdut un proces la FIFA şi are de plătit despăgubiri uriaşe

Becali, lovitură grea: A pierdut un proces la FIFA şi are de plătit despăgubiri uriaşe

Amatorismul instaurat de Gigi Becali la FCSB a adus multe transferuri păguboase în ultimii ani

Veştile proaste curg pentru patronul FCSB! Dincolo de războiul său cu jucătorii care refuză micşorarea salarială, el e obligat să achite şi o sumă importantă către un fost jucător cu care a luat o mare „ţeapă“.

Ştiri pe aceeaşi temă

FCSB a pierdut procesul cu polonezul Lukasz Gikiewicz pe care l-a dat afară în toamnă, după doar trei meciuri jucate de atacantul de 32 de ani. FIFA a dat acum verdictul, după cum a informat gsp.ro: FCSB trebuie să-i dea lui Gikiewicz despăgubiri de 93.500 de euro, în caz contrar urmând să primească interdicţie la transferuri şi, ulterior, depunctări! 

 
Iar Becali se poate alege pe viitor cu un alt litigiu: el a sistat plăţile către Botoşani în contul transferului lui Olimpiu Moruţan! Situaţia a fost confirmată de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime. „Gigi trebuia să-mi achite 100.000 de euro. Dânsul a achitat din aceşti bani doar 15.000 de euro. Eu unul îl înţeleg şi sunt sigur că ne vom regla, atunci când o să treacă această criză“. 
Gikiewicz ce a câştigat? A câştigat la FIFA, dar şi noi avem decizia comisiilor româneşti. Nu e definitiv, mai avem o cale. O să mergem la TAS, iar daca TAS îi dă dreptate, o să-i dau banii. Dacă câştigă, n-ai ce să-i faci. Dacă va câştiga o să-i dau banii, dar noi mergem la TAS, deocamdată, n-a câştigat nimic.
Gigi Becali la Digi Sport
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: