Arabii, în delir: Juventus şi Lazio au jucat Supercupa Italiei la Riad. Rezultatul i-a ruinat pe pariori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo a fost 90 de minute pe teren în Supercupa Italiei, însă a fost anihilat de Lazio
Cristiano Ronaldo a fost 90 de minute pe teren în Supercupa Italiei, însă a fost anihilat de Lazio

Petrodolarii fac minuni! Un meci uriaş pentru fotbalul italian a ajuns să se joace nu doar într-o altă ţară, ci pe un alt continent. Bineînţeles, pentru suma corectă primită de cele două combatante.

Arabia Saudită foloseşte evenimentele sportive pentru a-şi repara imaginea de stat extremist, cu nişte conducători care comit crime înfricoşătoare (cazul asasinării jurnalistului Jamal Khashoggi e încă proaspăt).

După ce au obţinut găzduirea Supercupei Spaniei, începând din 2020, cu patriciparea echipelor Barcelona, Valencia, Real Madrid şi Atletico Madrid, după cum „Adevărul“ a explicat aici, duminică, saudiţii au savurat şi Supercupa Italiei, meci disputat pe „King Saud University Stadium“ din Riad.

Iar confruntarea dintre Juventus (campioana din Serie A) şi Lazio (câştigătoarea Cupei Italiei) a oferit un meci spectaculos, încheiat cu un rezultat surprinzător: 3-1 Lazio! Romanii au condus după ce Luis Alberto a deschis scorul (16) şi, chiar dacă Juventus a egalat până la pauză prin Dybala (45), trofeul a fost adjudecat de trupa pregătită de Simone Inzaghi, după ce Lulici (73) şi Cataldi (90+4) au înscris după pauză.

La Lazio, Ştefan Radu a fost integralist. Juventus a încheiat partida în zece oameni, după ce Bentacur a fost eliminat pentru două „galbene“ (48, 90+3).

Rezultatul a fost o adevărată lovitură pentru Juventus care a pierdut pentru a două oară în două săptămâni cu Lazio! La 7 decembrie, romanii s-au impus, acasă, în campionat, cu acelaşi scor: 3-1.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Aşa ceva nu s-a mai văzut: Ronaldo, gol magnific! La ce înălţime era mingea când a lovit-o cu capul

Italienii „fierb“ şi acuză: Ce a putut să zică antrenorul lui Lazio despre meciul CFR - Celtic

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite