Apar primii şomeri din fotbal: Marius Şumudică a explicat ce şanse mai are să se întoarcă în Turcia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică a lăsat Gaziantep pe locul 9 din 18 în momentul întreruperii campionatului
Marius Şumudică a lăsat Gaziantep pe locul 9 din 18 în momentul întreruperii campionatului

Marius Şumudică a fost învins în ultima etapă de campionat, organizată în weekend-ul de 13-15 martie. Apoi, sportul s-a oprit şi în „Ţara Semilunei“, iar tehnicianul celor de la Gaziantep s-a întors în România, după mari peripeţii.

Înfrângerea din deplasare cu Alnyaspor (0-1), la 14 martie, are mari şanse să fi fost ultimul meci pentru Marius Şumudică pe banca celor de la Gaziantep.

Românul, oricum, traversa un moment greu din punct de vedere al rezultatelor - 2 victorii, 2 egaluri, 5 înfrângeri în ultimele 9 meciuri - iar întreruperea campionatului pare că i-a grăbit plecarea definitivă din Turcia. Într-o intervenţie la Digi Sport, Şumudică a vorbit despre răcirea relaţiilor cu patronul echipei şi a faptului că acesta nici măcar nu i-a mai răspuns la telefoane, înainte ca românul să revină în ţară.

Ce a spus Marius Şumudică?

*A fost decizia mea (n.r. - plecarea din Turcia), turcii au închis deja 19 destinaţii şi se pregăteau alte 40. Eu i-am spus başkanului că plec, că mai aveam această şansă. 

*Şi eu am contract, dar relaţiile sunt destul de reci acum. Federaţia n-a dat nicio dată (n.r. - pentru reluarea campionatului), e liber până pe 26, eu am voie sa fac orice.

*Mi s-a inchis hotelul de 5 stele, managerul a zis că nu-şi mai permite să plătească angajaţii. Nu puteam să stau pe stradă, restaurantele s-au închis, nu puteam să mănânc conserve ca în armată!

*Eu am contract, dar nu se va mai juca în Turcia, e un popor numeros, va lua amploare, pe zi ce trece se dublează cazurile.

*Am avut în decembrie pneumonie, nu sunt condiţii de stat, vreau să fiu cu familia. Başkanul m-a tot amânat, nu mi-a mai dat telefon, am pierdut şi biletele şi atunci am luat un private jet (n.r. - avion privat).

*Am vorbit cu stafful, decizia finală o iau eu, am zis că e datoria mea să-i aduc acasă sănătoşi, am făcut un efort financiar.

947 de cazuri confirmate şi 21 de decese avea Turcia până duminică, la ora 13.00.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite