Antrenorul echipei Benfica, o altă viziune în scandalul Colţescu! Ce spune Jorge Jesus despre isteria generată de român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jorge jesus

Gafa lui Sebastian Colţescu, care a dus la amânarea cu o zi a unui meci din Liga Campionilor, a fost dezbătută în aproape toate conferinţele de presă organizate cu ocazia partidelor din cupele europene.

La discuţia cu jurnaliştii premergătoare meciului cu Standard Liege, programat joi, în ultima etapă a Grupei D a Ligii Europa, antrenorul echipei Benfica Lisabona, Jorge Jesus, nu a scăpat nici el de această întrebare. Răspunsul a fost unul echilibrat, tehnicianul ţinând să sublinieze că rasismul pare a fi un subiect foarte la modă în zilele nosatre.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar în zilele noastre toate acestea despre rasism sunt foarte la modă. În calitate de cetăţean, am dreptul să gândesc în felul meu şi să-mi formez o opinie concretă odată ce ştiu ce s-a întâmplat în acel moment. În zilele noastre, orice spui împotriva unei persoane de culoare este un semn de rasism, iar acelaşi lucru despre o persoană albă nu este un semn de rasism. Este un val care cuprinde lumea. Dar poate că a existat rasism, pentru că nu ştiu ce i-au spus antrenorului respectiv, a declarat tehnicianul portughez, miercuri, într-o conferinţă de presă, potrivit marca.com, citată de news.ro. 

Marţi seara, în timpul meciului PSG - Istanbul BB, diin ultima etapă a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" pentru a-i indica centralului Ovidiu Haţegan pe antrenorul secund Pierre Webo, care trebuie sancţionată pentru proteste. Jucătorii celor două echipe au părăsit terenul, în urma incidentului, apoi fotbaliştii turci au refuzat să mai joace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite