Şumudică, făcut praf de presa din Turcia: „Nu pare a fi o dovadă de inteligenţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Plecarea intempestiva a lui Marius Şumudică de la Gaziantep, dat afară de patronul clubului, în urmă cu câteva zile, continuă să fie disecată de presa din Turcia.

Cotidianul Milliyet i-a făcut un portret deloc măgulitor antrenorului român. Chiar dacă ziariştii turci nu contestă meritele sportive ale lui Şumudică, felul în care tehnicianul a abordat negocierile privind prelungirea contractului este catalogat drept o lipsă de inteligenţă. 

„Şumudică s-a sinucis profesional. Cum e posibil ca acesta să fie un antrenor atât de deştept pe teren şi aşa de prost în relaţiile particulare? Nu pare a fi o dovadă de inteligenţă faptul că a atacat conducerea pe motive financiare! Sau aşa a găsit o cale pentru a fi concediat? El, care avea o părere excelentă despre bărbăţia lui ca antrenor, a fost trădat chiar de acest lucru. Dacă nu poţi să fii calm la o echipă lipsită de griji precum Gaziantep, cu un preşedinte precum Mehmet Büyükekşi şi cu un întreg oraş care te primeşte cu braţele deschise şi vrea să lucreze pentru binele echipei, atunci unde mai poţi fi antrenor?”, ” a scris Milliyet, citat de digisport.ro

Şumudică a antrenat pe Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în luna mai a acestui an. Formaţia ocupă locul 4 în clasament, cu 31 de puncte din 17 meciuri, la trei puncte de liderul Beşiktaş (16 jocuri). În ciuda rezultatelor excelente obţinute, antrenorul român a fost dat afară după un scandal cu preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite