Şi Pro TV a „bătut“ naţionala lui Rădoi: Câţi oameni s-au uitat la Armenia - România

Şi Pro TV a „bătut“ naţionala lui Rădoi: Câţi oameni s-au uitat la Armenia - România

Mirel Rădoi a asistat de pe margine la dezastrul de la Erevan

Postul de la Pache Protopopescu a refuzat meciul naţionalei de miercuri seară, cedându-l la Pro X, canal de sport, aflat în acelaşi trust. Iar decizia s-a dovedit a fi una inspirată.

Echipa naţională a României a înregistrat, miercuri seară, două înfrângeri! Una pe teren, la Erevan, unde a fost învinsă pentru prima dată în istorie de Armenia (2-3). Şi alta în materie de cifre de audienţă!
 
Concret, meciul naţionalei a fost depăşit de ştirile Pro TV şi de Imperiul Leilor, program difuzat de acelaşi canal! Potrivit paginademedia.ro, Pro TV a fost lider naţional cu cele două programe amintite, cu 1.151.000 de telespectatori. 
 
Meciul naţionalei, difuzat de ProX, s-a clasat pe locul 2 la nivel naţional. Aproximativ 964.000 de români au urmărit partida de la Erevan.
 
Podiumul a fost completat de Kanal D, 954.000 de privitori, care au urmărit Ştirile Kanal D (19.00) şi Hercai (20.00).
 
Paginademedia.ro a precizat că, la un moment dat, Pro X a reuşit, totuşi, să depăşească Pro TV, în intervalul 20.00-20.50, când avea loc repriza secundă a meciului Armenia - România. Pro X era primul pe urban şi comercial, iar pe naţional Kanal D se clasa pe primul loc, în timp ce Pro TV se clasa doar pe trei.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările