Mai multe drumuri din Vrancea sunt impracticabile, după ce au fost inundate. Autorităţile au decis închiderea lor

Mai multe drumuri din Vrancea sunt impracticabile, după ce au fost inundate. Autorităţile au decis închiderea lor

FOTO Facebook

Mai multe drumuri din Vrancea sunt impracticabile, sâmbătă noapte, din cauza unor viituri care au dus la inundarea sau surparea şoselelor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, sâmbătă noapte, DJ 205 D, de la km 21, la ieşirea din comuna Paltin spre Spulber, a fost închis de autorităţi pentru a-i feri pe şoferi de pericole, artera fiind inundată.
 
Vor avea acces pe acest tronson doar maşinile de intervenţie ale pompierilor şi Ambulanţa.
 
Un echipaj de Poliţie este prezent permanent la faţa locului pentru a avertiza şoferii asupra pericolelor şi pentru a-i dirija în vederea evitării zonei.
 
Totodată, DJ 204 E, din extravilanul satului Ciuşlea din comuna Garoafa până la Mirceşti în comuna Vânători este acoperit cu apă, fiind impracticabil.
 
"Avertizăm şoferii să evite zonele respective! Împreună cu instituţiile competente facem toate demersurile pentru monitorizarea drumurilor judeţene, astfel încât să evităm pericolele imediate!", a precizat Cătălin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările