Iohannis, despre locul I la decesele de Covid: Nu am stat rău la controlul epidemiei până când PSD a tărăgănat adoptarea legii carantinei

Iohannis, despre locul I la decesele de Covid: Nu am stat rău la controlul epidemiei până când PSD a tărăgănat adoptarea legii carantinei

Preşedintele României a comentat datele îngrijorătoare despre COVID-19

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, întrebat despre faptul că România este pe primul loc la decesele cauzate de Covid, că ţara noastră a controlat epidemia, ”până când PSD a tărăgănat adoptarea legii carantinei”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă a discutat cu ministrul Nelu Tătaru despre rata mare a deceselor cauzate de coronavirus în România şi a afirmat: ”Am discutat şi în ultimele zile şi pe tot parcursul pandemiei. Datele sunt îngrijorătoare şi din acest motiv repet ca oamenii să aibă grijă să poarte mască, să păstreze distanţa, să se spele pe mâini. E evident că doar aceste lucruri ne protejează. Dacă nu vreţi să ajungeţi la spital feriţi-vă de boală”.
 
Şeful statului a afirmat că statisticile pe două săptămâni arată o creştere a îmbolnăvirilor la noi.
 
”Dacă ne uităm de când a început pandemia, nu stăm cel mai rău”, a mai declarat Iohannis.
 
Întrebat dacă autorităţile au vreo vină, Iohannis a răsuns: ”Cu vina autorităţilor am mai discutat-o şi ne putem reaminti că nu am stat rău la controlul epidemiei până când PSD a tărăgăat adoptarea legii carantinei. Atuci un număr mare de persoane s-au infectat. S-a indus ideea că această boală nu e periculoasă. Acum plătim preţul pentru asta”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările