Baia Mare: Clienţii fideli ai sex shop-urilor băimărene sunt bărbaţi de peste 35 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baia Mare: Clienţii fideli ai sex shop-urilor băimărene sunt bărbaţi de peste 35 de ani
Baia Mare: Clienţii fideli ai sex shop-urilor băimărene sunt bărbaţi de peste 35 de ani

La mare căutare în sex shop-ul băimărean sunt afrodisiacele  şi spray-urile împotriva ejaculării precoce

Cei mai mulţi dintre clienţii care intră în singurul magazin specializat pe produse sexuale caută afrodisiace, cel puţin asta susţin vânzătorii. Fie că au probleme cu ejacularea precoce, fie că vor să-şi seducă partenerele utilizând spray-uri cu feromoni, bărbaţii, cei mai mulţi de peste 35 de ani, vizitează tot mai des magazinele de acest gen. „Femeile ne calcă pragul foarte rar.

Bărbaţii peste 35 de ani, care aparţin tuturor claselor sociale, sunt cei mai fideli clienţi”, afirmă Anca Rogojan, administratoarea magazinului. „Afrodisiacele, gen spray-urile împotriva ejaculării precoce, lubrifiantele, pastilele pentru erecţie, picăturile afrodisiace pentru femei,  sunt cele mai căutate produse”, continuă administratoarea. Preţurile acestor stimulente sexuale se încadrează între 20 şi 120 lei.

Lenjerie comestibilă


Vibratoare, cătuşe, afrodisiace, costume senzuale ce îndeplinesc visele erotice ale fiecărui bărbat, atracţii inedite prin care îi poţi oferi partenerului un adevărat răsfăţ între aşternuturi, toate se găsesc în singurul magazin de profil din Baia Mare.

Pentru deliciul celor „înfometaţi” de distracţii sexuale sunt chiloţii comestibili, formaţi dintr-un jeleu cu diferite arome,de banană, căpşuni sau ciocolată şi căpşuni,   care în contact cu apa sau saliva se topeşte. Preţul ajunge la suma de 37 lei. Un alt gen de „plăceri sexuale” le asigură păpuşile gonflabile, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei. Un astfel de manechin sexual se încadrează între 200 şi 300 de lei.

Oferte pentru iniţiaţi


Cei care vizitează sex-shop-urile pentru prima dată sunt aşteptaţi cu „mici cadouri sexuale”. La cumpărături de peste 250 lei, clienţii primesc un cadou surpriză din partea magazinului, acesta constând într-un lubrifiant sau afrodisiace. „De obicei clienţilor noi le recomandăm jucării sexuale pe care să le folosească în cuplu sau singuri.

Ei îşi pot alege dintr-o gamă variată, în funcţie de preferinţele fiecăruia”, subliniază administratoarea magazinului. Pentru băimărencele mai timide sunt costumele senzuale care se află pe primul loc în topul celor mai sexy atracţii pentru parteneri. Fie că intră în pielea unei asitente medicale sexi, sau al iepuraşului  jucăuş de la playboy, femeile le vor suci cu siguranţă minţile parterului. Pentru doar 200 lei băimărencele îşi pot achiziţiona un astfel de costum şi încinge atmosfera din dormitor.

Cuprinse de criză


Nici sex shop-urile nu au fost ocolite de criza financiară. Reprezentanţii magazinului susţin că vânzările „deliciilor sexuale” au scăzut cu circa 40 de procente de la începutul acestui an. Până la reduceri de preţ însă, clienţii mai au de aşteptat o vreme.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite