Val de fake news marca PSD. Lia Olguţa Vasilescu: „Black Friday PNL. Reduceri  de 25% la salarii şi pensii“. Pagina ministrului de Finanţe a fost clonată

Val de fake news marca PSD. Lia Olguţa Vasilescu: „Black Friday PNL. Reduceri  de 25% la salarii şi pensii“. Pagina ministrului de Finanţe a fost clonată

Lia Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu, şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a distribuit pe Facebook o postare în care acuză din nou PNL că taie pensii şi salarii, în ciuda faptul că liberalii au negat categoric că vor lua măsuri de austeritate. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finanţelor, Forin Cîţu, a fost clonată pentru a se putea posta un mesaj care sugerează că PNL va pune impozite românilor care muncesc în străinătate.

„Mega ofertă! Black Friday. Comasare nelimitată la spitale. PNL. Reduceri de 25% la salarii şi pensii“, scrie în afişul postat de Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

De asemenea, organizaţia PSD Teleorman, din care provine Viorica Dăncilă, a promovat o ştire falsă, potrivit căreia urmează tăieri de salarii cu 25%. 

De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finanţelor, Forin Cîţu, a fost clonată pentru a se putea posta un mesaj care sugerează că PNL va pune impozite românilor care muncesc în străinătate.

„Ţara este într-o situaţie dificilă. Ne chinuim să găsim soluţii pe plan intern, dar avem grave dificultăţi. Am alcătuit o comisie pentru a găsi modalităţi de a impozita atât salariile celor aflaţi în Diaspora cât şi serviciile de transfer gen Western Union şi MoneyGram. E timpul să strângem cureaua...Joi la ora 10.00 conferinţă de presă la MFP", se arată în falsa postare a ministrului Finanţelor.

Te-ar putea interesa şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: