Tătaru, către parlamentari: Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor

Tătaru, către parlamentari: Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor

Nelu Tătatru, ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, cere parlamentarilor să colaboreze cu el pentru a aduce schimbări în sistemul sanitar şi le transmite acestora că este „prea devreme” pentru a face campanie electorală. „Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor”, a adăugat Tătaru.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cer colaborare pentru ceea ce înseamnă schimbările din sistemul sanitar dacă tot ni le asumăm toţi şi dacă vrem să facem ceva”, le-a transmis ministrul Sănătăţii deputaţilor, la finalul dezbaterilor moţiunii simple care îl vizează.

Nelu Tătaru a cerut sprijinul specialiştilor din domeniu. „Eu zic, dincolo de politică, să lăsăm sănătatea şi medicina pe seama profesioniştilor”, a adăugat Tătaru.

„Într-un moment critic să facem un front comun, iar după ce ne vom da seama că am reglat şi societatea din punct de vedere economic să ne aducem aminte că intrăm în campanie electorală, dar e prea devreme în acest moment”, le-a mai transmis ministrul parlamentarilor.

Votul asupra moţiunii împotriva ministrului Sănătăţii va avea loc miercuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările