Surse. Liviu Dragnea a fost acasă pentru o zi. S-a întors deja în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Penitenciarul Rahova i-a aprobat o permisie de o zi fostului lider PSD Liviu Dragnea, potrivit Realitatea Plus (fosta Realitatea TV). Dragnea a fost ieri acasă, a stat 24 de ore, iar de dimineaţă a revenit la puşcărie. Luni, Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani.

Fostul lider PSD este încarcerat la Penitenciarul Rahova după condamnarea la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, pe 27 mai, la o zi după alegerile europarlamentare.

Propunerea ca Dragnea să aibă permisie de o zi a fost făcută de şeful parcului auto unde el lucrează ca mecanic în închisoare. Şeful lui l-a caracterizat ca fiind un deţinut model care nu a avut conflicte cu alte persoane închise. În plus, el a scris în raport că Liviu Dragnea şi-a făcut de fiecare dată treaba.

Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD, a împlinit luni, 28 octombrie, 57 de ani. Reprezentanţii PSD Teleorman au postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare în care-l elogiază pe fostul lider al partidului aflat în prezent la închisoare.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite