Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamănă vânt culege furtună. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Orban, despre Gabriela Firea: Cine seamănă vânt culege furtună. Rezultatele mandatului sunt aproape zero

Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a criticat-o duminică pe primarul Capitalei Gabriela Firea, afirmând că cine seamănă vânt culege furtună şi că rezultatele mandatului acesteia sunt aproape 0.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cine seamănă vânt culege furtună. Dacă azvârli sute de milioane în societăţi ale Primăriei care nu fac nimic, în care nu faci altceva decât să angajezi clientela publică şi plateşti salarii mai mari decat în sectorul privat, nu e de mirare. Dacă stai să analizezi rezultatele mandatului, sunt aproape egale cu 0”, a declarat Orban, care a afirmat că are discuţii ”de la distanţă” cu Gabriela Firea.

El a spus că sunt proiecte care mai degrabă au fost conservate decât să înregistreze progrese. Orban a enumerat proiectul Prelungirea Ghencea, „proiect care a bătut pasul pe loc” şi care trebuie coordonat cu lucrările care se fac la centura Capitalei, podul de la Ciurel, podul de pe Splaiul Independenşei, patinoarul Flamaropol, Sala Polivalentă.

Şeful Guvernul s-a referit şi la situaţia în domeniul furnizării energiei termice în Capitală, despre care a afirmat că este ”extrem de critică”.

„Facem tot ce ţine de noi pentru a furniza energie termincă pentru bucureşteni”, a dat asigurări Ludovic Orban.
 

El a mai spus, cu ocazia instalării prefectului de Ilfov, că „Administraţia Capitalei joacă în alt film”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: