PSD: Din cauza deciziilor haotice, PNL a scăpat pandemia de sub control. Pentru liberali, şcolile sunt doar secţii de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, liderul PSD. FOTO Eduard Enea
Marcel Ciolacu, liderul PSD. FOTO Eduard Enea

PSD susţine, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a formaţiunii, că „din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scăpat pandemia de sub control” şi îi acuză că deschid şcolile doar pentru alegeri.

„Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scăpat pandemia de sub control, a pus economia la pământ şi a lăsat bolnavii cronici fără acces la tratamente.  Guvernul Dreptei Unite loveşte acum şi în viitorul României şi le refuză copiilor dreptul la educaţie, ţinând şcolile închise. Puşi în faţa realităţii, miniştrii Tătaru şi Anisie recunosc că prezenţa copiilor la şcoală nu creşte numărul de infectări, dar... nu fac nimic pentru a le redeschide”, au scris, duminică, pe Facebook, reprezentanţii PSD.

PSD susţine că pentru PNL „şcolile sunt doar secţii de votare” şi că formaţiunea condusă de Ludovic Orban nu se gândeşte deloc la elevi. „Pentru alegeri sacrifică inclusiv viitorul copiilor noştri”, a completat PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite