Ciolacu, vizită oficială la Bruxelles. Se întâlneşte cu preşedintele socialiştilor europeni şi cu cu Franz Timmermans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Preşedinte interimar al PSD şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, face, luni, o vizită de lucru la Bruxelles, unde se va întâlni cu mai mulţi oficiali.

Potrivit unui anunţ al PSD, luni, începând cu ora 10.00, Marcel Ciolacu se va întâlni cu Serghei Stanişev, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni.

De la ora 11.30, preşedintele PSD se va întâlni cu Frans Timmermans, vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, responsabil cu Pactul Ecologic European, iar de la ora 16.00 va avea loc o întâlnire cu David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European.

”Îmi doresc şi cred că este o necesitate ca PSD să îşi recâştige dimensiunea sa de partid european. Trebuie să ne reconectăm la Europa. Este nevoie să reluăm dialogul şi să consolidăm relaţia cu prietenii şi cu partenerii din familia noastră europeană. Acesta este drumul PSD, acesta este drumul României! PSD trebuie să revină la masa dialogului european şi să nu ne mai întoarcem la atitudini închise, neconstructive şi fără finalitate. Avem obligaţia să facem acest lucru. Trebuie să pledăm cu demnitate, dar şi cu înţelepciune pentru interesele ţării noastre”, a declarat Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD.

Săptămâna trecută, Marcel Ciolacu a anunţat că va face o vizită la Bruxelles şi, în funcţie de rezultatul acesteia şi de discuţiile care vor avea loc la Comitetul Executiv al PSD din 19 februarie, va decide dacă va candida sau nu pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite