La ce vârstă s-a apucat Ludovic Orban de fumat. „O să încerc să mă las“

La ce vârstă s-a apucat Ludovic Orban de fumat. „O să încerc să mă las“

Ludovic Orban fumează de 40 de ani

Premierul Ludovic Orban a mărturisit că a început să fumeze la vârsta de 17 ani şi că îi sfătuieşte pe toţi tinerii să nu încerce, pentru că acest viciu generează consecinţe nefaste.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Difuzarea acelei poze poate să aibă un efect negativ, eu ca prim ministru fumez. Dacă poza aia e văzută de copii, s-ar putea să mă folosească ca exemplu. Eu nu vreau să fiu un astfel de exemplu. Aşa nu, le spun tuturor tinerilor care au văzut, să nu se apuce de fumat dacă pot. Eu m-am apucat de la 17 ani, fumez de 40 de ani, mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las de fumat”, a afirmat premierul.

Ludovic Orban îi îndeamnă pe tineri să nu înceapă să fumeze pentru că "e mult mai simplu să nu te apuci de fumat, decât să te laşi de fumat”. "Cel mai bine e să nu te apuci de fumat”, a spus Orban.

Premierul a menţionat că "reflectează la o soluţie pentru a renunţa la acest viciu", afirmând că cea mai fericită dacă s-ar lăsa de fumat ar fi familia sa.

Premierul Ludovic Orban admite că a greşit atunci când a fumat şi a ignorat regulile privind obligaţia de purtare a măştii de protecţie în spaţiul public închis, el afirmând că toţi cei care comit greşeli trebuie amendaţi "indiferent ce funcţie au”. Orban afirmă că cei din PSD care îl critică ar trebui "să arunce piatra” dacă ei, la rândul lor, sunt "convinşi că nu au păcătuit” şi susţine că "pietrele aruncate de la PSD” nu l-ar atinge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: