Iohannis dă vina pe PSD pentru răfuielile între clanurile interlope: Au vrut să distrugă legile Justiţiei, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor

Iohannis dă vina pe PSD pentru răfuielile între clanurile interlope: Au vrut să distrugă legile Justiţiei, să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor

Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO Arhivă

Klaus Iohannis îi consideră vinovaţi pentru răfuielile între clanurile de interlopi pe cei din PSD, deoarece aceştia ar fi încercat să „distrugă” legile Justiţiei şi să-i apere pe penali.

Ştiri pe aceeaşi temă

„E un fenomen pe care îl observăm cu îngrijorare. E o preocupare intensă şi la Interne, şi la Parchete, şi la Ministerul Justiţiei. Nu se poate repara de pe o săptămână pe alt ce s-a întâmplat în 30 de ani. Îmi amintesc de cei trei ani de guvernare PSD, în care PSD a încercat să distrugă legile Justiţiei, a încercat să-i apere pe penali în detrimentul oamenilor. Guvernul vine cu măsuri, dar când ajunge în Parlament e aceeaşi majoritate PSD care se opune reformei Justiţiei”, a declarat şeful statului. 
 
Klaus Iohannis a dat vina pe PSD şi pentru faptul că numărul cazurilor a crescut, fiind de părere că a tergiversat adoptarea Legii carantinării şi izolării. Iohannis a omis să spună că în acelaşi timp Guvernul a trimis Parlamentului o lege care, potrivit specialiştilor, ar fi picat la CCR, dacă era atacată.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: