Elena Udrea: Cercetarea în cazul lui Victor Ponta nu este una politică. E primul pas pentru a da jos Guvernul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea. FOTO Marian Iliescu
Elena Udrea. FOTO Marian Iliescu

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului Elena Udrea a declarat, duminică seara, la o emisiunea postului B1 TV, că cercetarea penală în cazul premierului Victor Ponta nu este una politică, cum a fost în cazul său.

„În cazul lui Ponta, nu. La mine a fost pe repede înainte pentru că vorbisem prea mult. La Ponta e partea strategiei de a da jos actualul guvern. E primul pas pentru a da jos guvernul, toată lumea e de acord să fie dat jos guvernul, pentru că nu a făcut nimic, dar întrebarea este dacă permitem să dăm jos un guvern prin acţiuni ale justiţiei sau din cauza unui premier cercetat penal?”, a  afirmat fosta candidată la prezidenţiale şi lider al Partidului Mişcarea Populară (PMP) în primul interviu acordat unei televiziuni după ieşirea din închisoare. 

Udrea a vorbit şi de situaţia sa din momentul votului din Parlament pentru ridicarea imunităţii şi permiterea începerii cercetării penale.

„Politicienii sunt şantajabili şi acţionează de frică. Votul din cazul meu a fost unul dirijat. Unora le era teamă să şi plece te teama ca nu cumva a doua zi să se trezească cu vreun dosar penal”, a completat fostul lider al PMP. 

Elena Udrea s-a declarat nemulţumită şi de anumite aspecte referitoare la cercetarea şi modul în care a fi fost obţinute anumite mărturisiri în cazurile în care este suspectă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite