Deputatul AKM, comparaţie controversată: Bătrânii noştri au fost ţinuţi ca la Auschwitz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Rădulescu, cunoscut şi „deputatul AKM” sau „deputatul Mitralieră”, a atacat în termeni foarte duri măsurile de Guvern pentru combaterea pandemiei, fiind autorul unei comparaţii controversate.

„Bătrânii noştri au fost ţinuţi ca la Auschwitz. Dreptul lor a fost restrâns ca să fie ţinuţi în casă. Pe nimeni nu a interesat că nu au bani de măşti (...) Eu sunt medic. ştiu ce este această pandemie. Am ajuns la 6.000 de morţi. Medicii de la PSD când au fost serioşi? Când au minţit poporul? Din februarie până acum s-a înspăimântat. Nu e niciun sprijin din partea Guvernului, dar ne-a plăcut să înfricoşăm lumea”, a declarat Cătălin Rădulescu, în prima conferinţă de presă în calitate de candidat al PER. 

De altfel, Cătălin Rădulescu a ţinut să precizeze care sunt poziţionările PER în ceea ce priveşte pandemia şi anumite aspecte politice. „Noi credem că masca nu trebuie să fie obligatorie. Pot să o poarte cei care au probleme de sănătate. Noi nu acceptăm să se închidă bisericile. Biserica nu e a Guvernului sau a PSD, ci e a poporului. Nu admitem ca bisericile, teatrele, ca sportivii să nu facă sport. Atât timp cât toate mall-urile şi hypermarketurile străine sunt deschise. Nu admitem ca şcoala să fie online. E o bătaie de joc la adresa copiilor noştri. Noi suntem împotriva exportului de lemn românesc”, a completat Rădulescu, fost deputat PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite