Tomac acuză PSD că a votat pentru candidatul USR şi îi cere lui Dircă să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac, liderul PMP
Eugen Tomac, liderul PMP

Liderul PMP Eugen Tomac îi cere liderului PSD Marcel Ciolacu să explice de ce l-a susţinut pe candidatul USR, George Dircă, pentru şefia unei direcţii din Consiliul Legislativ. De asemenea, Tomac îi cere lui Dircă să-şi dea demisia.

”Ciolacu susţine USR?

Am trecut prea uşor peste episodul Iordache ales în fruntea Consiliului Legislativ, dar ne ajută Marcel Ciolacu să nu uităm.

În ieşirea de ieri prin care insista că şi liberalii l-au votat pe Iordache, face un joc ieftin pentru a salva aparenţele unei înţelegeri evidente prin care PSD, ProPonta şi Tăriceanu l-au susţinut în funcţia de vicepreşedinte al lui Iordache pe senatorul Dircă de la USR.

Nu ştiu cu cine au votat parlamentarii PNL, mai grav este că au stat în sală şi aşa a ajuns Iordache şef pe viaţă al unei instituţii cheie în procesul legislativ.

Poate ne explică liderul suprem al PSD de ce au ales să susţină candidatul USR şi de ce au votat, în bloc, pentru candidatul progresist. Sau poate distinsul domn Dircă, în numele moralei politice des invocată de “ceata dreptăţii” din care face parte şi din respect pentru milioane de români care îl detestă pe Iordache, îşi prezintă totuşi demisia din această funcţie.

Altfel, rămâne cum s-a votat. Iordache Preşedinte şi Dircă adjunctul său”, a scris Eugen Tomac pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite