Iohannis a anunţat când va începe  vaccinarea în masă împotriva COVID-19

Iohannis a anunţat când va începe  vaccinarea în masă împotriva COVID-19

Preşedintele României, Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a vorbit despre când ar putea avea loc vaccinarea în masă împotriva cornavirusului, în condiţiile în care personalul medical ar urma să fie în linia întâi de vaccinare, începând cu luna ianuarie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cei din Comisie care se ocupă de relaţia directă cu producătorii e probabil ca primele tranşe de vaccin să vină la începutul anului viitor. Vaccinarea în masă se va produce probabil în primăvară. Undeva la începutul anului ianuarie-februarie va începe cu personalul medical, se va merge mai departe în tranşă, iar până la finalul primăverii să terminăm prima rundă de vaccinare”, a declarat preşedintele României, Klaus Iohannis.

Şeful statului a explicat faptul că linia întâi de vaccinare vor fi medicii şi personalul medical, precum şi personalul din infrastructura critică, iar ulterior vor fi testaţi şi cei din Administraţia Prezidenţială, Guvern şi alte instituţii publice.  

Preşeidntele a mai cerut românilor să fie solidari cu personalul medical şi voluntarii care îi ajută pe aceştia prin respectarea normelor impuse.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările