Cazul Sorina Pintea. Adriana Săftoiu cere închiderea Arestului Central: E un loc al jegului, al umilirii

Cazul Sorina Pintea. Adriana Săftoiu cere închiderea Arestului Central: E un loc al jegului, al umilirii

Adriana Săftoiu crede că Sorina Pintea nu trebuia ”umilită”.

După scandalului izbucnit în cazul Sorinei Pintea, Adriana Săftoiu critică condiţiile de la Arestul Central precizând că ar trebui închis.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Liberalul susţine că penintenciarele sunt pensiuni în comparaţie cu arestul central, despre care spune că este „un loc al jegului, al umilirii”.

În plin scandal legat de condiţiile arestării Sorinei Pintea, Adriana Săftoiu, membru în Comisia pentru drepturile omului, cere, într-o postare pe Facebook, închiderea Arestului Central. „Acum trei ani, adică în 2017, am ajuns la Arestul Central. Am ajuns în calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului. Primeam sesizări şi îmi era greu să ştiu dacă ceea ce citeam era şi adevărat. Şi m-am dus. La final, concluzia mea, pe care le-am spus-o si domnilor care erau directorii acelui loc, e că ar trebui închis. Pe veci. Acolo, nici măcar un criminal în serie nu trebuie lăsat. Pentru că altfel gândeşti la fel ca el. Fără milă. E un loc/locuri de tortură psihică. Acele spaţii sunt de pe vremea comunismului. Bătaia fizică înlocuită cu bătaia psihică. E un loc al microbului, al bolii, al jegului, al umilirii”, a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările