UPDATE Percheziţii la Brigada de Poliţie Rutieră. Sunt supectaţi poliţiştii care au luat mită

UPDATE Percheziţii la Brigada de Poliţie Rutieră. Sunt supectaţi poliţiştii care au luat mită

Au avut loc mai multe percheziţii, joi dimineaţă, într-o anchetă care vizează poliţiştii care sunt suspectaţi că au luat mită de la şoferi. 30 de mandate de percheziţie domiciliară s-au făcut în Bucureşti, Ilfov şi Dâmboviţa unde au fost vizate locuinţe şi sedii de firmă, precum instituţiile publice Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti şi Poliţia Locală Sector 1 Bucureşti.

UPDATE 

Au fost efectuate percheziţii corporale şi asupra unor vehicule. În urma acestora au fost identificate şi ridcate mai multe mijloace de probă.

Ştire iniţială

Ofiţerii anticorupţie au suspiciuni că aproximativ 20 de agenţi de la rutieră ar fi acceptat mită în trafic în anumite situaţii pentru a nu sancţiona şoferii care încălcau legea. 

Activitatea lor a fost urmărită timp de mai multe luni, iar joi au loc zeci de descinderi. Sunt vizaţi şi poliţişti cu peste opt ani vechime, iar cei mai mulţi dintre cei suspectaţi în anchetă sunt de la sectoarele 1, 2 şi 6.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările