Marian Godină: Tare aş vrea să mă audiaţi şi pe mine, aşa pe model „întrebare şi răspuns”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul braşovean anunţă că este agitaţie la IPJ Prahova, după filmuleţul apărut, miercuri, pe Facebook, în care consilierul parlamentar Lucian Rădulescu se ceartă cu agenţii de la rutieră în timp ce se afla în stare de ebrietate.

„Agitaţie pe la IPJ Prahova. Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spaţiul online.Un ofiţer de acolo, probabil mai zelos el aşa de fel, îl audiază pe colegul poliţistului care a filmat ieri şi, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare şi îi spune că poate vrea să fie audiat cu <întrebare şi răspuns>.

Domnule ofiţer, nu ştiu dacă aţi avut vreodată ocazia să audiaţi un infractor. Dar dacă aţi avea, sunt sigur că ăluia nu aţi avea curaj să-i vorbiţi pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceţi apă şi mâncare.

Dar e mai uşor să audiaţi poliţişti, aşa-i? Ei sunt cuminţi şi politicoşi, iar dacă mai sunt şi la început de carieră, aveţi şi mai mult curaj. Tare aş vrea să mă audiaţi şi pe mine, aşa pe model <întrebare şi răspuns>. Să vedeţi ce răspunsuri încuietoare v-aş da. Sunt tare curios cum v-aţi permite să-mi vorbiţi.

Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spaţiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situaţii. Ieri se temea de influenţa acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.

Eu am luat filmarea şi am postat-o. Să vă explic şi ce butoane am apăsat, domnule <anchetator> şi <investigator de cazuri complexe>? Vreţi să mă audiaţi şi pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuţele la spate, o să aştept întrebarea şi am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luaţi tare, să nu mă pierd.

Aaa...şi să nu uit. Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declaraţii într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau şefii de pe acolo cu <Lucică>. Mai că nu-mi vine să cred aşa ceva!! Oare d-aia îşi permitea să arunce cu legitimaţia? O fi adevărat oare? Faceţi nişte verificări?”, a spus Marian Godină, pe Facebook. 

Poliţistul Marian Godină a publicat, miercuri, pe Facebook, clipul video cu incidentul dintre agenţii de la rutieră şi Lucian Rădulescu. Aflat în stare de ebrietate, preşedintele de la Snagov şi deputat PSD a fost oprit pe raza Comunei Păuleşti, judeţul Prahova.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite