Auger-Aliassime va juca finala ATP Masters cu Rublev la Madrid, după abandonul lui Lehecka

0
Publicat:

Tenismanul Felix Auger-Aliassime (numărul 35 mondial) îl va întâlni pe rusul Andrei Rublev (numărul 8 mondial) în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid, dotat cu premii însumate de 7.877.020 de euro, după abandonul cehului Jiri Lehecka, accidentat, în a doua semifinală de vineri, scrie AGERPRES.

Felix Auger-Aliassime FOTO: Facebook/felixaliassimeofficial
Felix Auger-Aliassime FOTO: Facebook/felixaliassimeofficial

Auger-Aliassime şi Lechecka (31 ATP) erau la egalitate, 3-3, în primul set, când Lehecka a renunţat şi s-a retras după 30 de minute de joc, la scorul de 30-15, pe serviciul său, încheind ultimul punct în genunchi, cu grimasă de durere. Înainte, cehul părăsise terenul vizibil jenat, primind îngrijiri medicale la spate.

Auger-Aliassime va participa pentru prima oară în carieră o finală de turneu ATP Masters 1.000, la 23 de ani, în circumstanţe rare, canadianul profitând anterior, în sferturi, de retragerea italianului Jannik Sinner, numărul doi, din cauza unor dureri la şoldul drept.

Lehecka profitase la rândul său în sferturi de un abandon, al rusului Daniil Medvedev, numărul patru mondial, după ce cehul câştigase primul set cu 6-4.

Andrei Rublev s-a calificat în finală, în urma unei victorii fără emoţii în faţa americanului Taylor Fritz (13 ATP), cu 6-4, 6-3.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite