Lucian Bode va propune suspendarea activităţii barurilor şi cluburilor care încalcă regulile şi care au primit deja sancţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bode/ FOTO Facebook
Lucian Bode/ FOTO Facebook

Ministrul de interne Lucian Bode a anunţat luni dimineaţă că va propune modificarea legii 55/2020 privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, astfel încât să poată fi suspendată activitatea unui agent economic sancţionat o dată sau de mai multe ori.

Bode a precizat că sancţiunile actuale „nu sunt suficiente” şi că va solicita conducerii PNL discutarea în coaliţia de guvernare modificarea legii 55/2020 în Parlament în această săptămână, relatează Digi 24.

„Cum s-a întâmplat cu legea fumatului, suspendarea licenţei de funcţionare. După una, două, trei sancţiuni, instituţiile statului să poată suspenda licenţa de funcţionare pentru două săptămâni”, a sUbliniat ministrul adăugând că după 5.000 de controale efectuate în weekend doar 32 de operatori economic au fost amendaţi.

Acesta a spus că guvernul ar putea emite o ordonanţă de urgenţă pentru a putea fi suspendată activitatea unor operatori economici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite